Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Νέες προσλήψεις μηχανοδηγών ανακοίνωσε χτες ο κ. Τσαλίδης -Έψαχναν στο ΚΕΚ ...τους συνταξιούχους της λυκοσυμμαχίας


Νέες προσλήψεις μηχανοδηγών ανακοίνωσε χτες απο την Σιδηροδρομική Ακαδημία του ΟΣΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθηγητής κ. Τσαλίδης. Στην ομιλία του προς τους εκπαιδευόμενους βοηθούς τόνισε ότι 
με την ολοκλήρωση της 1ης προκήρυξης για μηχανοδηγούς,θα ακολουθήσει άμεσα και δεύτερη προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες  ανάγκες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο κ. Τσαλίδης τόνισε ότι πλέον η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να αναπτύξει το στρατηγικό σχεδιασμό απρόσκοπτα καθώς δεν δεσμεύεται απο τους περιορισμούς του δημοσίου.
Στόχος είναι η ανάπτυξη της εταιρείας,η άρτια εκπαίδευση των μηχανοδηγών και με εκπαιδευτές προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (μηχανοδηγούς)  αναφέρθηκε  στην προσπάθεια που είχε ξεκινήσει εδώ και 1 χρόνο για την εκπαίδευση των 20 βοηθών και στην ειλικρινή σχέση που υπάρχει με το Σωματείο των μηχανοδηγών.

Έψαχναν τους συνταξιούχους....
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, οι συνδικαλιστές του Σωματείου μας ρώτησαν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοχάρη σε πια αίθουσα εκπαιδεύονται οι συνταξιούχοι μηχανοδηγοί και ως απάντηση έλαβαν βλέμμα απορίας καθώς ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα.

Αυτή είναι και η απάντηση στον γραφικό εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ στην έλξη,που ετοιμάζεται να απαρνηθεί την ταξική του συνείδηση ενόψει των εκλογών του Σωματείου μας.
Μιλάμε για τον γραφικό που είχε ανακοινώσει την "πληροφορία" ότι τάχα οι συνταξιούχοι θα μπούν στην σχολή με το άνοιγμα της.
Χτες με την έναρξη της μαθητείας των 20 βοηθών,πολλοί ήταν αυτοί που στεναχωρήθηκαν καθώς είχαν επενδύσει στην μη λειτουργία της σχολής,προσπαθώντας να πείσουν τους συναδέλφους ότι το Σωματείο τους θέλει "αιχμάλωτους"ενόψει εκλογών.
Τα ίδια πρόσωπα είχαν επενδύσει στους συνταξιούχους.Και μάλιστα πλέον υπάρχουν και αποδείξεις.
Χτες ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Το πόσα ψέμματα έχουν ειπωθεί αυτήν την τριετία απο την λυκοσυμμαχία σε βάρος της δράσης του Σωματείου μας,θα αναλυθεί στις επικείμενες συνελεύσεις.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου