Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Στα σκαριά άλλες δύο προκηρύξεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το πλάνο της εταιρείας στο κομμάτι των προσλήψεων - Πότε και πώς οι επόμενες ανακοινώσεις.
Η απόφαση είναι ειλημμένη (και επικυρωμένη) από τον
περασμένο Δεκέμβριο.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ -όπως έχει επισημάνει ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Φίλιππος Τσαλίδης- θα προχωρήσει σε μπαράζ προσλήψεων νέου προσωπικού, στο πλαίσιο επενδύσεων ύψους 500 εκατ. ευρώ.
Η πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας για την επιλογή 18 υπαλλήλων, διαφόρων ειδικεύσεων και ειδικοτήτων, ήταν μόνο η αρχή.
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και νέα «χτυπήματα» με την έκδοση διαδοχικών ανακοινώσεων – προκηρύξεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδοθούν άλλες δύο προκηρύξεις. Η μία θα αφορά -και πάλι- διοικητικά στελέχη και εξειδικευένους τεχνικούς, ενώ η άλλη μία μηχανοδηγούς.
Ειδικά για την ειδικότητα των μηχανοδηγών, δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα προσληφθούν με μία ή με δύο προκηρύξεις. Συνολικά, πάντως, θα επιλεγούν 60 μηχανοδηγοί.
Σημειώνεται ότι εφόσον η διοίκηση της εταιρείας κρίνει αναγκαίο να καλύψει τα κενά σε προσωπικό με πιο "επείγουσες" διαδικασίες, δεν αποκλείεται να εκδοθεί μία μόνο ενιαία προκήρυξη - κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαντάζει πιθανό.  
Οι νέες προσλήψεις εντάσσονται σε έναν γενικότερο σχεδιασμό της εταιρείας, δεδομένου ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει αναλάβει το management του άλλοτε κρατικού ΟΣΕ.
workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου