Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Παρέμβαση της ΠΕΠΕ για τον υπολογισμό του εφάπαξ των μηχανοδηγών - Ενημέρωση για τα μη αποδοτέα


Τις επόμενες μέρες το Σωματείο θα παραστεί  υπέρ των συναδέλφων μηχανοδηγών σε ένσταση που έχουν καταθέσει για το ύψος του εφάπαξ τους,καθώς έχει διαπιστωθεί ότι υπήρξε λάθος σε κάποιους συντελεστές με αποτέλεσμα να
υπάρχουν διαφορές στο εφάπαξ μηχανοδηγών σε σχέση με άλλες ειδικότητες συναδέλφων.

 Σήμερα δόθηκε η εξουσιοδότηση απο το Σωματείο μας, το οποίο θα καλύψει τα έξοδα τόσο για την ένσταση των συναδέλφων όσο και για την παράσταση υπέρ του αιτήματος τους.
Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.
Το Σωματείο μας συνεχίζει να παρακολουθεί όλα τα ζητήματα που αφορούν τους μηχανοδηγούς σε καθημερινή βάση και παρεμβαίνει όποτε κριθεί αναγκαίο υπέρ των συμφερόντων μας.
Τέλος έπειτα απο συνενόηση με το ΤΑΝΠΣΕΥ το Σωματείο μας έχει στην κατοχή του τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενάντια στην πρωτόδικη απόφαση για τα μη αποδοτέα.
Στην αγωγή των ασφαλιστικών μέτρων που έκανε δεκτή το δικαστήριο -πέραν των καθιερωμένων νομικών προσεγγίσεων- κύριο αίτημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ο -κατά την άποψη της -λάθος υπολογισμός των δικαιούμενων ποσών.
Το θέμα χειρίζεται υπεύθυνα το ΔΣ του ΤΑΝΠΣΕΥ και όπου χρειαστεί θα υπάρξει η συμβολή του Σωματείου μας.
Η εξέλιξη αυτή φυσικά εξέθεσε και όσους έπλασαν -κατά την πάγια τακτική που τους διακατέχει-  σενάρια γύρω απο δικαστικές αποφάσεις,που μάλιστα ΔΕΝ χειρίζεται το Σωματείο.

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι  η πραγματικότητα απέχει μακράν απο την νοσηρή φαντασία του κάθε γραφικού, που προσπαθεί να ερμηνεύει σύμφωνα με αυτήν - την νοσηρή του φαντασία- την κάθε λέξη που γράφεται στο 

Στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου