Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Καταγγέλλουν «καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές» στον ΟΣΕ Βόλου

Σύμφωνα με πληροφοριες , την επιστολή που αναφέρεται στο δημοσίευμα υπογράφουν 21 από τους 27 εργαζομενους στο Εργοστάσιο Βόλου και ολοι οι μαθητές, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα οσους διέρρευσαν για μικροπολιτικούς λόγους “συμβάν” στον τοπικό τύπο,δημοσιευμα το οποίο ολως «τυχαίως» αναπαρήγαγε και το επίσημο -ελεγχόμενο από την ΠΑΣΚ-blog της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ως καταγγελία από το Σ.Σ.Θεσσαλιας!Πολλα πλέον τα ερωτήματα για την σκοπιμότητα , διαβάζουμε:

Εργαζόμενοι του ΟΣΕ καταγγέλλουν «καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές» που με μοναδικό στόχο να υποδηλώσουν την παρουσία τους με ότι αυτό σημαίνει για την επιβίωσή τους στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, δείχνοντας τα «δόντια τους», ανακοίνωσαν πως κινδύνευσαν στον σταθμό του Βόλου ανθρώπινες ζωές από ελιγμό βαγονιού στο αμαξοστάσιο. «Είναι ψεύδη, κινδυνολογίες και ανακρίβειες. Με ελιγμούς μετατοπίζονται τα βαγόνια και αυτή είναι καθημερινή μας εργασία και δεν κινδύνεψε κανείς», τόνισαν.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ του Βόλου με επιστολή τους τόνισαν πως «είναι λυπηρό μερίδα καρεκλοκένταυρων συνδικαλιστών που υπηρέτησαν ότι πιο σάπιο και διεφθαρμένο να δηλώνουν την παρουσία τους δημοσιεύοντας ανακρίβειες, ψεύδη και κινδυνολογίες».
«Ήταν ένα συνηθισμένο συμβάν, όχι ευχάριστο, που συμβαίνει και εκτός της ελληνικής επικράτειας, σε όλα τα σιδηροδρομικά εργοστάσια κατά την εκτέλεση ελιγμών οχημάτων. Το περιστατικό δεν έκρυβε κανένα απολύτως κίνδυνο για τους εργαζόμενους και την ακεραιότητά τους και πολύ περισσότερο για τους μαθητές του ΟΑΕΔ που δεν ήταν καν παρόντες στον χώρο του συμβάντος», αναφέρουν και σημειώνουν πως για σκοπιμότητες διέρρευσαν σε μέσο ενημέρωσης ψεύτικες πληροφορίες απαξιώνοντας πολλούς εργαζόμενους.
«Καθημερινή είδηση για μας είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ο αφελληνισμός του σιδηρόδρομου και ο διαμελισμός του», αναφέρουν. 
Blo www.ethessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου